Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OYUNCU OLMAK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2022 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2022 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
dubainews.com.tr
OYUNCU OLMAK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Dubai News; Dilara Kırmıt adını model olarak duyduk. Şimdilerde oyunculuk ile adınızı duyar olduk. Neler yapıyorsunuz bahsedermisiniz? 

Dilara Kırmıt; Aslında yazar olarak başlayan hikayem model olarak devam etti kapılar kapıları açtı diyebilirim.Modellik hayatım çok yoğun ilerliyor şehirler arası seyahatlerim sezonun yeni başlamasıyla sıklaştı çekimlerim yoğun geçiyor kendime az vakit ayırdığım bir dönemdeyim ama bu beni besliyor çalışmaktan keyif alıyorum enerjimi işimden aldığımı söyleyebilirim.Bir yandan oyunculuk için güzel proje teklifleri alıyorum değerlendiriyorum sıcak baktığım projeler var.

Dubai News; Modellikten oyunculuğa geçmeye nasıl karar verdiniz? 

Dilara Kırmıt; Modellik kariyerime başlamadan önce de hedefim oyunculuktu modelliği kamerayı podyumu çok seviyorum ama oyunculuğa giden en güzel basamağım diyebilirim. Çoçukken çok sosyal bir çoçuk değildim sadece tiyatro izlemeye giderdim babamla birlikte sahnede o ışıkların altında olmayı hayal ettim başka hikayelerin bambaşka karakterlerine bürünmek bana heyecan veriyor düşünmesi bile içimden gelen bir ses bunu susturamıyorum.

Dubai News; Oyunculuk sektöründe gelmek istediğiniz nokta ve örnek aldığınız isimler kimler? 

Dilara Kırmıt; Çok özel isimler var ben her zaman ne iş yaparsam yapayım en iyisini yapmaya çalıştım ve yaptım evet benden daha iyileri olabilir fakat ben bana verileni çok iyi taşıyarak değerlendirdim. Oyunculuk kariyerimdede yapabileceğimin en iyisini yapacağımdan eminim örnek aldığım isimler benim kuşağıma yakın en özel isim serenay Sarıkaya diyebilirim. 

Dubai News; Oyunculuk sektöründe kiminle yol arkadaşlığı yapacaksınız size bu yolda kim menajerlik yapacak? 

Dilara Kırmıt; Önemli bir menajerlik firması ile anlaşma sağlayacağım yakında. Dizi sinema sektöründe yol arkadaşlığı çok önemli. Ciddi projelerde ciddi roller almak istiyorum. O yüzden menajerimi yakında duyurusunu yapacağım. 

Dubai News; İleride şu rolü oynarım dediğiniz bir karakter varmı?

Dilara Kırmıt; Seçme lüksüm olduğunu düşünmüyorum modellikte olduğu gibi ben bu kıyafeti giymem diyen hiç bir model modelim demesin bu oyunculuk içinde geçerli bana sunulan içime sinen bir proje olduğunda o karakteri yaşatıp sunmak için elimden gelen çabayı gösteririm.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.