Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YENİ YETENEKLER SEKTÖRE GİRMEYE HAZIRLANIYOR;

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
dubainews.com.tr
YENİ YETENEKLER SEKTÖRE GİRMEYE HAZIRLANIYOR;

Ülkemizde oyuncu olmak isteyen bu uğurda gecesini gündüzüne katan milyonlarca insan bulunuyor. Corona Virüsten sonra dizi, film sektörünün de hareketlenmesiyle oyuncu adaylarıda sektöre adım atmak için çalışmalara başladı. Önümüzdeki günlerde adını sıkça duyacağımız ve dizi, film sektöründe adından söz ettirmek için kolları sıvayan Burak Topuzayak ile bir röportaj gerçekleştirdik. 

Medyadoktoru ; Bize kendinizden bahsedermisiniz? 

Burak Topuzayak;  Isparta Süleyman Demirel bilgisayar mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim sevdiğim konularda oldukça hırslı olan uğraşan biriyim kolay yorulmayan hareketli sosyal bir insanım.

Medyadoktoru ; Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs ile beraber oyuncu olma hedefleri olanların sayısında ciddi bir artış oldu. Sizlerde oyuncu olmak isteyenlerden birisi olarak oyunculuk hayaliniz nasıl başladı?Oyunculuk merakınız nasıl gelişti ? 

Burak Topuzayak; Aslında küçükken izlediğim Adanalı, Kuzey Güney ve Ezel gibi dizilerin işleyiş şekillerinden etkilendim, sonrasında aklım erdikçe tekrar tekrar izleyip insanlara kattığı düşünceler ve duyguların güçlülüğü vücudumu sardı ve neden  bende yapmayayım insanlara bu hisleri vermeyeyim neden benden sonraki oyuncuların idolü olmayayım dedim. Böyle başladı. 

Medyadoktoru  Mesleğe adım atma hazırlığındasınız bu süreçte mesleki açıdan ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz ? Kimleri rol modeller olarak izliyor ve benimsiyorsunuz ? 

Burak Topuzayak; Ben küçüklüğümden beri aslında oyunculuğa hazırlık içindeyim. Kendimi geliştirmek adına bir çok oyunculuk kitabı okuyorum, çok deneyimli usta oyuncuların WorkShop’larını izliyorum. En iyi olmak için küçüklüğümden beri hayalim olan oyunculukla alakalı ne gerekiyorsa yapacağım. Oyunculukta ciddi bir kariyer yapmış olan gerek yurt dışında gerekse ülkemizde herkesi örnek alırım. Kendime rol model olarak görürüm. 

Medyadoktoru; Kendinizi sektöre girdiğinizde diğer oyuncu adaylarından ayıracak ve daha başarılı yapacak şekilde görüyormusunuz ? 

Burak Topuzayak;  Aslında her oyuncu bir birinden farklıdır. Hepsinin yeri ayrıdır. Bu sektöre girdiğiniz zaman insanlara hitap etmek, duyguları iyi yansıtmak, kendinden bir parçasını görmesini sağlamak gerekir bence ve bunu yapmakta zorlanacağımı sanmıyorum tabi her şeyin başı zordur ama güçlü bir duygu yansıtma gücüm var yani başaramam için herhangi bir sebep yok.Zaten başarının sonu yoktur iyinin daha iyisi vardır her zaman.

Medyadoktoru; Oyunculukta ilerki zamanlarda kendinizi nerelerde görmeyi isterseniz. ? Ayrıca kimlerle aynı sektörde rol alma hayaliniz bulunuyor ?

Burak Topuzayak;  En çok izlenen filmlerin, yıllarca unutulmayacak dizilerin başrollerinde görmek isterim.Kimlerle rol almak istediğim konusuna gelirsek Kıvanç Tatlıtuğ, Haluk Bilginer, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy gibi oyuncularla beraber oynamak isterim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.